Nastere Naturala Filantropia Septembrie 2022 Dr. Ana Maria Vayna

Inainte de venirea pe lume a bebelusului meu, eram trista ca ii aleg eu data de nastere, pentru ca optasem pentru cezariana, fiindu-mi teama de ceea ce inseamna nasterea naturala. Pe 11 Septembrie 2022, eram programati la ora 09:00 pentru operatia de cezariana. La 04:00 dimineata, in aceeasi zi, baietelul meu, Iacob, s-a hotarat singur, sa vina pe lume.

Am ajuns la Spitalul Filantropia la ora 05:30 cu dilatatie 5, si mi-a fost recomandata nasterea naturala de catre super moasa Dana si ulterior de doamna Dr. Vayna Ana Maria.  Ambele mi-au fost foarte dragi si de foarte mult ajutor. Nasterea a fost oarecum “usoara”, si fara complicatii. M-am bucurat ca am putut face asta, mai ales ca daca as fi nascut prin cezariana cum era programat initial, as fi ramas cu intrebarea :”cum este oare nasterea naturala?!”.

Despre doamna Dr. Vayna, pot spune ca este atat de apropiata de pacienti, si atat de atenta la detalii, incat am recomandat-o tuturor prietenelor mele.

In ceea ce priveste Spitalul Filantropia Bucuresti, am in mare parte cuvinte de lauda. De la oameni, la conditii, la tratamente totul este in regula. Inca din prima zi, Iacob mi-a fost adus in salon si a ramas cu mine pe toata perioada sederii. Avand un icter mai sever, a fost nevoie sa ne prelungim internarea de la 2 la 4 nopti. Initial mi se parea teroare, dar ulterior mi-am dat seama ca m-a ajutat, probabil acasa nu as fi stiut ce sa fac cu el.

Mancarea si conditiile din spitalau fost bune, ceream calmante si ni se dadeau daca aveam nevoie. Pentru cel mic, puteam cere lapte praf, daca nu aveam inca dezvoltat sanul atat de bine.

Una peste alta, as alege si a doua oara spitalul Filantropia si l-as recomanda prietenelor mele. Am amintiri placute de acolo. Multumim tuturor celor care ne-au ajutat in aceasta perioada si care ne-au sprijinit in cele mai importante zile din viata unei mamici.

Dupa externare am fost la 7 zile la control, la neonatologul de la Filantropia, in clinica din curtea spitalului, control pentru a vedea cum stam cu icterul. Doamna Dr. Andra P., a fost tare draguta si alaturi de noi.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 29 Martie, 2024

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Ana Maria Vayna | Moasa Dana | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
baietel

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook