Nastere naturala in Norvegia, la Oslo, la Spitalul Hulleval

Am fost la prima sarcina, nu am fost in tara si acolo este altfel sistemul medical. Am plecat la spital la 5 dimineata Duminica si am stat in travaliu cu dureri enorme timp de 26 de ore, am sarit pe o minge de gimnastica, am mers foarte mult si pana la urma am reusit sa nasc dupa 26 de ore de travaliu o printesa de 3542 grame si 52 cm.

Am nascut in Oslo, Norvegia, la Hulleval si acolo este altfel sistemul medical. Am crezut ca mor toata perioada travaliului, durerile erau asa de mari incat credeam ca am stat doua saptamani in tarvaliu, iar acolo se naste cu moase, am schimbat foarte multe moase pe perioada travaliului.

Acolo toate moasele au fost foarte prietenoase si rabdatoare cu mine,iar cand am nascut a fost moasa, o mulatra foarte draguta care a fost atat de prietenoasa si draguta, mi-a spus ca voi uita toate durerile atunci cand imi voi tine minunea in brate si exact asa a fost, cand a aparut printesa mea am uitat absolut tot.

Iar pe toata perioada travaliului a fost sotul si o prietena langa mine, acolo este permis sa stea maxim doua persoane cu gravida.

A fost o experienta minunata din care a aparut minunea mea care peste doua zile face un anisor, ea imi face fiecare zi mult mai frumoasa, iar atunci cand ma striga „mama mama” mi se topeste sufletul. Se nuneste Maya, ea este minunea vietii mele, pe care o iubesc neconditionat.

(Cristina, Oslo)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 8 Ianuarie, 2019

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Norvegia | Oslo | Spitalul Hulleval

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Elias, cu domnul doctor Kais Sammouh

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook