Nastere naturala la Spitalul Judetean Constanta cu doctor Raica Octavian

Aveam 26 de ani, cand am devenit mama. Sarcina a venit tarziu, in momentul in care nu mai speram acest lucru, din cauza unei intreruperi de sarcina, pe care o facusem la 20 de ani.

Cu toate acestea, minunea s-a intamplat. In aceasta perioada, am fost atenta la alimentatie si am facut multe plimbari pe jos. Am ales sa nasc cu doctorul Octavian Raica, un om deosebit, care m-a tinut sub supraveghere pe toata durata sarcinii. Aveam 38 de saptamani, cand intr-o seara, am simtit ca mi s-a rupt apa.

Mi-am facut imediat bagajul, mi-am luat sotul si am plecat spre spital, dar inainte l-am anuntat pe doctorul Raica, ca mi s-a declansat nasterea.

Aveam mari emotii si imi era frica ca nasc, pana ajung la spital. Dar doctorul mi-a spus ca la prima nastere travaliul dureaza aproximativ 12 ore dar eu nu si pace, daca nasc in masina.

Pe la ora 7 dimineata, am inceput sa simt contractiile alea groaznice. Intre timp aparuse si doctorul Raica si am fost urcata pe masa. Ma punea sa imping, dar eu nestiind cum sa imping ma fortam si nu puteam. Impingeam o data si apoi lesinam (eu pe toata perioada sarcinii nu am putut sa stau pe spate pentru ca am avut sindrom cav: placenta apasa pe vena cava si nu mai oxigena inima si creierul si de aceea lesinam cand statem pe spate).

Imi reveneam, impingeam o data si apoi lesinam din nou. S-au chinuit asa cu mine pana cand a venit pe lume printul meu, un grasun de 4 kg.

Am numai cuvinte de lauda pentru personalul din spital, desi am auzit de experiente foarte neplacute cu doctorii si asistentele de aici. Se pare ca, norocul meu a fost ca, eram o ruda a unui prieten bun de familie a doctorului ginecolog. Am nascut normal si destul de repede, motiv pentru care ii multumesc lui Dumnezeu.

(Reveica, Constanta)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 30 Martie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Constanta | Dr. Octavian Raica | Spitalul Clinic de Urgenta Constanta

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Spitalului Sanador, cu domnul doctor Chadi Muheidli

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook