Nastere naturala la maternitatea Anton Cincu din Tecuci cu domnul doctor Asaad

Povestea incepe acum mai bine de 4 ani, cand am simtit ca mi-a sunat ceasul biologic si-mi doresc sa devin mama. In prima luna nu am reusit sa raman insarcinata si am fost foarte dezamagita, a 2-a luna la fel, dar in sfarsit a 3-a luna, Martie 2010, mi-a purtat noroc si am reusit.

Mi-am dat seama la botezul nepotelei mele cand nu ma mai incapea rochia si deja, dupa 2 teste si vizita la medic, era clar-in mine crestea o bucatica de om! Minunea noastra a venit pe lume in decembrie 2010, la 11.50, la Maternitatea Anton Cincu din Tecuci si avea 3100 g.

Termenul era de 27 decembrie dar domnul doctor nu avea sa fie in tara, preferand sa nasc cu dumnealui, am inceput sa fac curatenie prin casa, sa trag patul, sa mut salteaua, doar, doar voi naste mai devreme si-mi voi peterece Craciunul cu familia marita.

La spital am ajuns pe 18 decembrie la 22.30, dupa 5 zile de contractii. Dilatatia era de 1mm, toata noaptea m-am dilatat doar pana la 4 mm, iar dimineata a venit medicul, am primit medicatia si am reusit sa nasc.

Minunea mea are acum 3 ani si 7 luni. Nasterea a fost destul de traumatizanta, fizic, mai ales ca lichidul era modificat, iar Daria nu mai raspundea la nici un stimul. Moasa mi-a facut epiziotomie, una dintre asistente s-a urcat efectiv pe burta mea, fara sa ma avertizeze, efectul anesteziei trecuse, si medicul a refuzat sa-mi faca alta din cauza hemoragiei, continuand sa ma coasa.

Cu toate astea cand mi-am auzit fetita plangand mi-a trecut toata durerea iar peste vreo 2 luni intentionez sa-i fac Dariei o surioara sau un fratior, mai ales ca ea isi doreste, citez:”vreau sa fii grasa cu copil in burta”.

Recuperarea a fost grea, sensibilitatea si semnele inca sunt si probabil vor ramane, dar toate astea doar fizic, caci psihic si emotional este cea mai frumoasa perioada din viata mea, este chiar mai frumoasa decat copilaria si nici o reusita de-a mea de pana in momentul in care am devenit mama nu m-a bucurat mai mult, decat ma bucura un lucru pe care il face fiica mea invatandu-l de la mine.

(Oana, Tecuci)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 30 Iulie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Mohamed Fihmi Asaad | Spitalul Municipal Anton Cincu Tecuci | Tecuci

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Polizu din Bucuresti, cu doctor Magurean

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook