Nastere naturala la Maternitatea Ginecologie 1 din Cluj, cu domnul doctor Halmagean

Bebelusul meu trecuse de termen deja de o saptamana. In fiecare seara ii vorbeam si ii spuneam ca daca se va naste in noaptea respectiva ii voi pune un anumit nume, sau ii voi cumpara ceva:).

In 28 decembrie a fost ultima seara „de ritual” si i-am spus: daca te vei naste in seara aceasta, vei fi nascut in 29 ca si fratele tau. In jur de 4 dimineata au inceput contractiile, dar nu m-am grabit, pentru a nu petrece tot timpul travaliului la spital.

Asa ca mi-am facut o cafea, un dus, incet incet mi-am adunat lucrurile si la 6 dimineata m-am internat. La 7 am ajuns in salonul de langa sala de nastere, am primit perfuzii, a venit domnul doctor si la 8.05 am facut cunostinta cu un baietel de 57cm si 4200g.

As spune ca a fost usor, pentru ca totul s-a petrecut repede si a decurs foarte bine, desi nu as mai repeta experienta unei nasteri normale. Acum avem 1.8 ani si ne pregatim pentru cresa (in curand)!

(Camelia, Cluj)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 3 Septembrie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Clinica Ginecologie 1 Cluj-Napoca | Cluj-Napoca | Dr. Petru Halmagean

Articole Similare

Am nascut natural la 8 luni

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook