Nastere naturala la Maternitatea Braila, cu doamna doctor Gradea Adela

Ma numesc Ramona Nicoleta, am 28 ani si am un baietel de 3 ani si 4 luni. Am nascut normal, la varsta de 25 de ani, la un spital de stat. Sarcina mea a fost monitorizata de domnul doctor Tovarnac Forin, un medic minunat.

In data de 4 Noiembrie, dimineata, urma sa merg la maternitate pentru un consult. Insa mi s-a rupt apa in noaptea de 3 spre 4 Noiembrie 2013, la ora 3. Aveam 39 de saptamani si 4 zile. Am mers cu sotul la Maternitatea din Braila, unde asistentele si moasa m-au preluat. Am avut incredere ca sunt pe maini bune, asa ca nu l-am deranjat pe domnul doctor.

Au verificat starea bebelusului, mi-au spus ca totul este in regula. Mi-au administrat o injectie, dupa care au inceput contractiile, din ce in ce mai dese. Se preconiza ca voi naste in jur de ora 13, apoi ora 10, dar la 7 fara 20 m-au dus in sala de nasteri, deoarece aveam dilatatia aproape de maxim.

Nici asistentele, moasa si doamna doctor care era de garda, doamna Gradea Adela, nu se asteptau sa se mareasca dilatatia atat de repede. La 7 fara un sfert am dat nastere unui baiat sanatos, de 3800 grame si 55 cm. Au fost dureri insuportabile, insa Dumnezeu m-a ajutat si am nascut repede.

Fiind mare, a fost nevoie de o mica taietura, insa a fost ceva minor. Mi-au aratat baietelul, dupa care l-au curatat. Ma uitam si lacrimam, in timp ce asistentele il ingrijeau pe bebelus. Era atat de mic si firav. Medicul meu a venit la salon dimineata si a verificat starea mea si a bebelusului si mi-a spus ca totul este in regula.

Am stat internata 48 de ore, dupa care am plecat acasa cu cel mic. Mi-am revenit foarte repede. Dupa o luna nu am mai avut nicio durere. Meseria de mama este cea mai frumoasa din lume. Nimic nu se compara cu legatura puternica ce se naste intre o mama si puiul ei. Cam aceasta este povestea mea. Sustin nasterea naturala.

(Ramona, Braila)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 26 Martie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Braila | Dr. Adela Gradea | Maternitatea Braila

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Braila, cu doamna doctor Gradea Adela

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook