Nastere naturala, la Maternitatea din Braila

Ma numesc Alina si am nascut in 2007 un baietel minunat la maternitatea din Braila, am nascut normal dupa aproximativ 17 ore de travaliu timp in care am fost bagata intr-un salon de septice pentru ca mi se rupsese apa cu vreo 6 ore inainte de a decide sa chem ambulanta, ajunsa la Maternitate dupa ce ti se iau datele personale practic nimeni nu mai te baga in seama efectiv devii invizibil.

In tot acest timp am incercat sa fiu curajoasa, sa nu tip, sa nu ma trag de par, sa indur totul cu voiosie si sa dovedesc ca “unele” mamici sunt exagerate. Din pacate, am esuat la cateva ore de travaliu si nimeni sa ma ajute sau sa imi indice cumva ce sa fac.

Am inceput sa plang, sa ma trag de par si sa tip. La mai bine de 10 ore de travaliu, deja eram in chinuri groaznice si singurele indicatii primite de la infirmiere sunt ,,Ce ti-a placut sa te f..i ? Acum indura“.

Spre dimineata, dupa aproximativ 15 ore de travaliu, sotul a venit in Maternitate si a inceput sa imparta cu bani in stanga si in dreapta si brusc toate au devenit educate si amabile. In mai putin de doua ore Bebelul a iesit, evident cu epidurala si cu rupere vaginului, hemoragie etc.

Copilul a fost dus la incubator, evident s-a zbatut saracul 17 ore si ca sa il hranesc, ti se permitea fix 20 de minute, timp in care efectiv tremuri de frica, pentru ca nimeni nu iti explica nimic.

Toate astea au trecut, baiatul meu este sanatos si eu am ramas cu o amintire teribila in Maternitatea din Braila, unde esti sau erai bagat in seama doar daca imparti cu banii.

(Alina, Braila)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 27 Martie, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Braila | Maternitatea Braila

Articole Similare

Nastere naturala, la Maternitatea de stat Botosani

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook