Nastere prin naturala la Maternitatea din Braila, cu moasa si asistenta sefa

Am un baietel de 3 ani si 9 luni. Din clipa in care am aflat ca sunt insarcinata viata mea si a sotului s-au schimbat total, am mers la control lunar la doctor Coltofeanu Adrian si am ascultat tot ce mi s-a spus.

Sarcina a decurs normal, nu mi-a fost rau absolut deloc si bebe m-a lasat sa merg la serviciu pana am facut 8 luni. A fost o perioada de neuitat acele luni, avand sentimentul ca aceasta minune pe care o am astazi crestea din ce in ce mai mult si imi dadea semne de fiecare data cand vorbeam despre el.

Fiind la prima nastere mi-am dorit foarte mult sa nasc normal si asa am si nascut fiind incurajata de medic. Sincer va spun ca mi-a fost foarte frica de ceea ce urma sa se intample dar a fost o nastere foarte usoara cu contractiile suportabile adica am nascut la 3 ore dupa ce m-am internat.

Imi aduc foarte bine aminte acea zi de Joi 06.12.2012 care a fost o zi de neuitat. M-am trezit foarte dimineata pentru ca aveam foarte multa treaba in aceea zi si o stare de neliniste. Mi-am trezit sotul si i-am spus „astazi o sa nasc presimt asta” apoi am servit micul dejun impreuna, sotul a plecat la serviciu iar eu am inceput sa imi fac piftie de curcan pentru ca aveam pofta.

Am terminat piftia apoi am mers impreuna cu socrii la cumparaturi. Pe drum au inceput contractii foarte rare, i-am zis soacrei si mi-a spus „mergem la maternitate ca tu o sa nasti”.

Nu am mai stat pe ganduri am plecat imediat de la cumparaturi, am mers acasa am luat bagajul care era pregatit pentru aceasta zi si am plecat la spital. Ajunsa acolo in jur de ora 9 am trecut prin toate etapele necesare internarii.

Am nascut la ora 12 la Maternitatea din Braila cu moasa si asistenta sefa deoarece medicul meu nu asista la nastere normala. A fost un moment unic si foarte emotionant pe care nu il pot descrie in cuvinte.

Moasa si asistenta sefa au fost foarte de treaba nu m-au lasat deloc singura pe timpul travaliului. Am fost foarte multumita de conditii si de comportamentul celor din maternitate. Recomand tuturor nasterea normala deoarece iti revii foarte repede.

(Daniela, Braila)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 9 Septembrie, 2016

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Braila | Dr. Adrian Coltofeanu | Maternitatea Braila

Articole Similare

Nastere prin Cezariana Maternitatea Oradea Octombrie 2020 Dr. Olah Horia

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook