Nastere naturala la Maternitatea Buftea, cu doctor Diko Adnan

Buna seara, precizez faptul ca am nascut a treia oara si ca la fiecare nastere aveam o teama de cum ma va durea si cum voi face fata tuturor starilor din travaliu. Dar cateodata conteaza si ce echipa medicala nimeresti.

Se pare ca eu am nimerit intr-o echipa tare draguta care glumeau, radeau cu tine si totodata iti ofereau atentia necesara. Totul a inceput intr-o zi de iulie….simteam dureri, presiune si incepusem sa pierd dopul gelatinos cate putin in fiecare zi…m-am indreptat ingrijorata spre spital cu sotul meu si bagajul necesar.

Ajunsi acolo am aflat ca aveam colul deschis insa era mai bine ca bebe sa stea pentru a fi siguri ca totul va fi bine avand in vedere neexactitatea ecografului cu privire la greutatea copilului. Am stat o saptamana in asteptare, durerile erau ca niste crampe usoare. Imi faceau tratament pentru a mai tine copilul insa eu nu mai puteam sa stau in asteptare, deja aveam o saptamana si cateva zile de cand ma plimbam pe holurile spitalului.

Intr-o noapte de 4 spre 5 m-a vazut doctora care era de garda si m-a intrebat cat mai am de gand sa stau in spital…m-a consultat si a doua zi m-a chemat la dansa in birou. La ora 8 pe 5 iulie mi-a dat sa beau ulei de ricin la ora zece m-au luat durerile mai puternic si contractii regulate iar la 11 si 50 de minute am nascut-o pe ea, minunea noastra.

Precizez faptul ca durerile au fost suportabile si la prima contractie lunga si dureroasa a si iesit mititica….

Un sentiment unic in viata unei femei, simti cum te usurezi si inima iti bate rapid cu nerabdare de a-ti cunoaste minunea. Sunt adepta nasterilor naturale, iti dau un sentiment aparte iar durerile sunt uitate din prima clipa cand il vezi in realitate pe bebe. Asa ca: curaj fetelor!!!

(Ana Maria, Buftea)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 1 Iulie, 2015

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Adnan Diko | Maternitatea Buftea

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Buftea, cu doctor Diko Adnan

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook