Nastere naturala la Maternitatea Cuza Voda din Iasi, cu d-na doctor Diaconu Minodora

Am nascut acum 12 saptamani natural. Sa va spun cum au inceput contractiile. Ma trezisem sa merg la baie, cand vin de la baie ma intind in pat, incepe sa ma doara burtica, zic eiii o contractie…

Nu mai stau mult si iar o contactie…ma uit la ceas 3 dimineata…iar o contractie…iau telefonul caut cronometrul, dau start imediat dupa contractie si astept urmatoarea contractie…si venise imediat dupa 4 minute…si asa am monitorizat cu cronometrul timp de jumatate de ora.

Ma ridic din pat fara sa trezesc sotul merg la bucatarie si continui sa monitorizez contractiile timp de o ora.

Dupa ce vad ca sunt contractii din 5 in 5 minute, merg usor la sot si il trezesc sa il anunt ca e timpul sa merg la maternitate.

Ajunsa la maternitate pe la 5 si ceva dimineata mi se face internare pentru ca eram pregatita de nastere. Dupa ce venise doamna doctor care imi monitorizase sarcina si imi rupsese membranele, a inceput sa spunem calvarul.

Eu in perioada de menstruatie aveam dureri groaznice si trebuia sa iau ibuprofen pentru a putea sta in picioare. Ei, aceste dureri pentru nastere mi s-au parut durerile de menstruatie × 100.

Plansete, tipete, urlat, tipat, ca de ce nu m-a facut mama baiat si plus injurand sotul, a trecut.
Ma bucur ca nu au durat mult…65 de minute…dar inainte sa nasc cu 20 de minute…am tipat ca nu mai vreau sa nasc natural ci vreau cezariana.

Multumesc moasei pentru incurajare si pentru ca a avut grija de mine, multumesc doamnei doctor pentru rabdarea care a avut-o si grija cu care m-a ingrijit.

Pana la urma am nascut natural un baietel sanatos tun de 3180 grame si 51 cm. Este ceva unic in viata!!! Imcurajez toate femeile care pot naste natural sa o faca!

(Claudia, Iasi)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 10 Octombrie, 2019

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Minodora Diaconu | Iasi | Spitalul Cuza Voda Iasi

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Polizu din Bucuresti, cu domnul doctor Branescu Nicusor

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook