Nastere naturala la Maternitatea Cuza Voda din Iasi cu doctor Galearschi Armand

Totul a inceput in Ianuarie 2014, atunci am aflat ca sunt insarcinata. Eu si sotul ne-am bucurat enorm pentru ca in Octombrie 2013 pierdusem o sarcina.

Am inceput imediat sirul de analize, fiindu-mi mai usor pentru ca lucram ca asistenta la un cabinet de ginecologie dar nu pentru mult timp deoarece in luna a 5-a de sarcina s-a inchis cabinetul si automat am ramas fara servici.

A fost foarte greu pentru ca a fost o sarcina cu probleme, am tinut-o cu tratament costisitor si trebuia sa merg in fiecare Luni, Miercuri si Vineri la control si ecografie. Am avut un doctor foarte pasator. Imi intelesese situatia si nu-mi lua mai niciodata bani pentru ecografie.

Am avut noroc si cu sotul meu care se tot cerea la ore suplimentare ca sa aduca un venit mai mare care sa acopere tratamentul, analizele si hrana noastra. Aveam data probabila a nasterii sfarsitul lunii Septembrie dar cum am mai zis ca a fost o sarcina cu riscuri, am nascut in ultima Duminica si zi din luna August pe 31.

La 7 dimineata s-a rupt apa si repede ne-am suit in masina. La ora 8 imi faceau fisa de internare si la 10:05 am nascut o minunatie de fetita Tania de 2250g.

Mi-au aratat-o si ne-am pupat pret de cateva secunde apoi au dus-o la prematuri. Mi-a fost foarte greu sa stau o saptamana in spital fara sa o am langa mine. Ma duceam din 3 in 3 ore la ea si o alaptam, o schimbam si apoi ma duceam in salon unde era ca de pe vremea lui mama cand m-a nascut.

Si-a facut cruce mama cand a vazut in ce hal arata. In schimb asistentele erau foarte dragute. Nu am ce sa le reprosez. Apoi pe 8 Septembrie de Sfanta Maria ne-am dus acasa si ne iubim neconditionat toti 3.

Asta este povestea noastra.

(Alina, Cluj)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 8 Mai, 2016

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Armand Galearschi | Iasi | Spitalul Cuza Voda Iasi

Articole Similare

NNastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Sf.Ioan Cel Nou din Suceava, cu medic Teodor Huluban

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook