Nastere naturala, la Maternitatea din Braila, in timpul pandemiei

Iata cum am nascut la Maternitatea din Braila pe 17.12.2020! Era 5 dimineata cand am ajuns la spital. Inainte de a ma interna mi-au pus cateva intrebari legate de virusul Covid daca am fost in alte tari s.a.m.d. Imediat m-au internat si am ajuns la sala de nasteri cu dureri suportabile.

Eu crezand ca am apa rupta. Ei bine nu a fost asa. A venit dupa 2 ore medicul de garda, domnul doctor T. M-a consultat si in acelasi timp m-a si jignit, spunandu- mi ca am multe kg in plus. Un consult groaznic si dureros.

El ar fi trebuit sa imi fi rupt apa dar nu s-a intamplat asa! Mi-au pus o perfuzie si nici in ziua de astazi nu stiu pentru ce si cu ce era acea perfuzie.

Asistentele si moasa mi-au vorbit foarte frumos! S-a schimbat tura, alt medic caruia ii multumesc din tot sufletul pentru ca mi-a rupt intr-adevar apa la 12:30 si la ora 13 si putin am nascut! Am nascut cu moasa, tot ea m-a si „curatat” foarte bine.

Asistentele pentru bebelusi s-au comportat exemplar. In schimb domnul doctor neonatolog nu a fost chiar atat de ok. Eu neavand lapte, copilul plangea de foame si el nu vroia sa ii dea lapte praf. Copilul meu a avut o secretie destul de urat la ochisori si eu am fost nevoita sa ii cumpăr picaturi prescrise de dansul pentru ca in maternitate nu aveau. Mancarea este groaznica si putina.

Conditiile sunt asa si asa. Multumesc lui Dumnezeu ca am plecat sanatosi acasa! Din punctul meu de vedere maternitatea are foarte multe minusuri!

Multumesc!

(Georgiana, Braila)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 10 Martie, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Braila | Maternitatea Braila

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook