Nastere naturala la Maternitatea din Calarasi cu domnul doctor Ionita

In anii 89 si 98 am nascut pe cale naturala. Primul copil a avut 3,300 kg si al doilea 4,700 kg. Pe atunci, toti cei ce erau de garda erau cu atentia marita asupra noastra ca femei, veneau si ne intrebau de simptome, si ne dadeau sfaturi.

Atentia era sporita in momentul cand ne duceam la toaleta, fiindca erau anumite riscuri. Domnul doctor Ionita care si la ora actuala este in spital, a venit, m-a consultat, s-a uitat pe fisa medicala, m-a intrebat daca am avut ceva probleme, dupa care i-a zis asistentei cand este sa inceapa contractiile sa fie chemat.

Am fost asistata de dumnealui la amandoi copiii, asa s-a nimerit sa fie de garda. Pe aceasta cale ii multumesc atat dumnealui cat si doamnelor asistente si femeii de serviciu, fiindca la ultimul copil fiind prea mare, ea se apasa deasupra mea, ca sa poata cobori copilul.

Am fost tinuta in travaliu toata noaptea fiindca le era teama sa nu am complicatii, sarcina fiind prea mare, si asa eram tinuta sub observatie, dupa care dimineata, m-au dus in camera cu 4 paturi si am asteptat sa mai vina mamici.

Curatenia se simtea inca de cand intrai pe culoarul sectiei, amabilitatea la fel, si nu am dat nici un ban, doar prosop si sapun asa cum se spune in traditia noastra. Ma rog la Dumnezeu pentru sanatatea tuturor!

(Doinita, Calarasi)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 7 Iulie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Calarasi | Dr. Laurian Ionita | Spitalul Judetean Calarasi

Articole Similare

Am nascut natural la cabana in munti

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook