Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Oltenita, din judetul Calarasi

Urmaresc site-ul dvs si am decis sa va impartasesc experienta mea ca mamica. Am nascut pe data de 09.03.2015 o fetita perfect sanatoasa, cantarea 2200 de grame si avea 46 de cm. Micuta, firava dar cu ambitie si vointa sa se faca mare.

Am nascut prin cezariana, m-au anesteziat, m-au taiat, au scos bubulina si incep sa aud o conversatie soptita intre medicul meu ginecolog si asistenta de la ATI care ma supraveghea.

Ii spunea: „Doamna doctor…tensiunea…”, doamna doctor: „Stiu, incerc acum sa…”, asistenta: ” Doamna doctor…tensiunea, vreti sa…”, doamna doctor: „Nu draga, e ok, am reusit sa clampez, a taiat un vas din greseala”.

Nu stiu daca pierderea de sange sau ce am auzit de la doamna doctor mi-au dat starea aceea, dar am simtit instant ca ametesc si ca lesin, nu s-a intamplat, din fericire, dar stiu ca tot ce am facut pana s-a terminat operatia a fost sa ma rog sa ma dau jos dupa aceea masa intreaga. Asa a fost, totul a fost bine in final, acum sunt mamica fericita a unei fetite superbe.

Nu stiu cator mame li s-a mai intamplat asta pe masa de operatie, dar am scapat la mustata.

Seara buna!

(Alina, Calarasi)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Calarasi | Maternitatea Oltenita

Articole Similare

Experienta Negativa
Experienta Neplacuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general neplacuta despre Nașterea prin Cezariană.
Nastere naturala la Maternitatea Filantropia din Bucuresti, cu doctorul Radu Botezatu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook