Nastere naturala la Maternitatea Elias din Bucuresti, cu domnul doctor Cristian Andrei

Am nascut in 2010 la spitalul Elias cu domnul doctor Cristian Andrei. Pe parcursul sarcinii totul a fost ok, doctorul comportandu-se uman, tinand cont ca majoritatea consultatiilor au fost la cabinetul privat.

Am avut probleme si mi s-a rupt apa la 34 de saptamani. Am sunat doctorul si a venit cam in 2 ore, cand deja eram prea dilatata pentru anestezia epidurala.

Pe parcursul sarcinii l-am intrebat daca o pot cumpara inainte si a spus „Nu, stai linistita este timp pana nasti….” normal ca a trimis sotul la farmacia cu care are el contract sa ia anestezia si o plasa de medicamente care au ramas la el.

Pe parcursul travaliului a devenit agitat si se tot rastea la mine nervos ca nu mai nasc, el avand la ora 1 consultatii la privat. De asemenea moasa dupa ce a luat plicul cu 300 ron a venit la noi si a spus ca are nevoie de monitor deoarece a venit pila doctorului Vladareanu. Mentionez ca primise plicul inainte.

Travaliul a tinut de la orele 6 la 12 iar pe ultima suta de metri cand eram aproape lesinata el urla ca trebuia sa nasc in padure „asistata de mama lui”.

Am avut ruptura de perineu si sfincter si m-a cusut ca un macelar lucru confirmat de absolut toti doctorii la care am fost dupa. Vorbele lor erau: „Si-a batut joc de tine, asta e malpraxis!”

Am ramas cu un gust amar cu dureri si cu niste amintiri groaznice pentru care am platit. Copilul este bine si acesta este singurul lucru care m-a facut sa trec peste trauma. Mult timp plangeam numai cand imi aduceam aminte.

(Cris, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 5 Ianuarie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Cristian Andrei | Spitalul Elias

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Pantelimon din Bucuresti, cu domnul doctor Dimitriu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook