Nastere naturala la Maternitatea Filantropia din Bucuresti, in timpul pandemiei

Am nascut natural la Maternitatea Filantropia, in iulie 2020. Am avut o nastere foarte grea, cu maxima audienta, sala era plina de medici, asistente si moase.

Spitalul este foarte bun, are medici foarte renumiți carora le pasa de mame si de bebelusi. Imi amintesc ca aveam dureri groaznice si ii rugam sa-mi faca anestezie, dar mi-au spus de nenumarate ori ca nu ii prieste bebelusului anestezia in acel moment, cu cateva ore inainte de nastere insemnand aceasta.

Inainte de a naste mi-au facut anestezie pentru a putea impinge, fiindca nu mai puteam de durere. Te calmeaza in timpul durerilor, te ajuta foarte mult la nastere, sunt profesionisti. Au foarte mare grija de bebelusi, te invata cum sa ai grija de ei la randul tau, sunt profesionisti.

(Cristina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 9 Decembrie, 2020

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Cuza Voda din Iasi

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook