Nastere naturala Maternitatea Giulesti din Bucuresti cu doamna doctor Irina Oproiu

Vreau sa nasc la Giulesti. Asta spuneam tuturor celor care ma intrebau unde vreau sa nasc. De ce acolo? Pentru ca sunt cei mai buni neonatologi din Romania.

Sarcina mea a fost usoara si am fost urmarita de doctor Irina Oproiu. Un medic tanar si extrem de entuziast insa totodata profesionist convins. La fiecare vizita imi explica pe indelete tot ce se intampla.

Am insistat sa nasc natural si fara epidurala. La 39 de saptamani pe la 3 noaptea au inceput contractiile si pe la 6 dimineata m-am hotarat sa merg cu sotul la spital. Am fost internata si monitorizata.

In camera de nasteri erau 2 moase. Marina era moasa care a avut grija de mine. Un om extrem de pozitiv si cu zambetul pe buze. Ma simteam ca acasa. Discutam cu ele ca si cand le cunosteam de o viata.

Travaliul a fost unul destul de lung. Abia la 4.49 am nascut insa toata lumea mi-a acordat toata atentia de care aveam nevoie. Pana si infirmiera a avut grija de mine. In salon totul era extrem de curat.

Pe fetita mea au ingrijit-o bine, mi-au explicat cum e cu alaptatul ce trebuie sa fac ca sa fie mai usor. Toata lumea a avut rabdare cu mine si chiar m-au ajutat sa capat curaj pentru zilele cand voi fi doar eu cu ea acasa.

Nu am nimic rau de spus de Maternitatea Giulesti. Tot personalul este exceptional si daca voi mai avea un copil tot acolo voi naste. Recomand tuturor viitoarelor mamici sa nasca la Giulesti!

(Adina, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 1 Iulie, 2016

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Irina Oproiu | Maternitatea Giulesti | Moasa Marina

Articole Similare

Nastere prin cezariana la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste, cu domnul doctor Gheorghe Popescu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook