Nastere naturala la Maternitatea Malaxa din Bucuresti, cu doctor Isopescu

Am plecat spre spital impreuna cu sotul meu, aveam mari emotii, in sfarsit urma sa ne intalnim cu bebele nostru. A fost o experienta minunata, am nascut usor, medicul a ajuns foarte repede la spital.

M-am prezentat la spital cu bagajelul facut, noaptea in jur de ora 1. Aveam contractii si mi s-a spus sa raman ca voi naste. Moasa o femeie extraordinara, m-a linistit si impreuna cu medicul a facut o echipa minunata.

Mi-au explicat cu lux de amanunte ce urmeaza si ca trebuie sa colaborez, sa ascult si ii multumesc bunului Dumnezeu ca totul a fost minunat.

Apa mi s-a rupt la spital si in circa 10 minute au inceput contractiile mult mai puternice si dupa cateva ” impingeri ” bebe a iesit, era asa mic si roz, am uitat de tot, am plans de fericire :).

Am stat acolo patru zile, personalul a fost amabil si dragut, am fost asistata cand am pus bebele la san, acest moment a fost minunat.

Domnul doctor a fost in fiecare zi aproape de mine si m-a consultat, va multumesc domnule doctor Isopescu. Doamna doctor neonatolog foarte profesionista, zilnic venea la vizita si consulta bebele.

Am nascut in luna august, erau aere de conditionat pe hol, in camere era o temperatura potrivita pentru bebelusi, eu am fost intr-o rezerva cu trei paturi pentru mamici si trei patuturi pentru bebelusi, fiecare mamica avea bebelusul aproape, il putea ingriji.

Dimineata si seara bebelusul era luat si consultat, seara spalat si schimbat de catre asistente. Am primit si un mic cadou, fiecare mamica a primit o borseta cu cateva produse necesare ingrijirii bebelusului, foarte utile si de buna calitate.

Multumesc personalului spitalului Nicolae Malaxa pentru grija.

(Maria, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 4 Octombrie, 2015

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Florin Isopescu | Spitalul Malaxa

Articole Similare

Doua nasteri naturale, la Maternitatea din Slatina, cu Dr. Adam Mouschel

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook