Nastere naturala la Maternitatea Medicover Bucuresti, cu doctor Sanduleac

Mihaela s-a nascut de ziua mea, la aceeasi ora cu mine, pe 5 august 2012. Data si ora au fost ambele o mare coincidenta; nu au fost planificate.

Dupa o sarcina usoara, a urmat o nastere usoara. Apa s-a rupt la ora 23:00, si aproximativ la ora 00:00 eram la spital, fara dureri, dar cu contractii puternice. La ora 1 Mihaela s-a nascut si a primit nota 10.

In momentul in care i-am auzit primul „oracait”, mi-au dat lacrimile instant si incontrolabil, de emotie. Imediat ce a fost curatata, Mihaela mi-a fost pusa in brate, moment in care ea s-a oprit brusc din plans, pentru ca era cu Mami. Am simtit atunci ca o cunosc dintotdeauna, si ca e „bucatica rupta” din mine.

Recomand cu caldura Maternitatea Medicover. Nastera este un moment vulnerabil si special, si am primit aici toata grija si atentia medicilor si echipei. Doua asistente au fost la dispozitia mea si a copilului 24/24. Sunt cu adevarat profesionisti, iar echipa si conditiile sunt de foarte buna calitate.

(Diana, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 17 Octombrie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Elivira Sanduleac | Medicover Bucuresti

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook