Nastere naturala la Maternitatea Medicover din Bucuresti

Buna seara, povestea noastra suna cam asa: in data de 15.02.2014 (insarcinata in 38 sapt, termenul fiind 22.02)m-am hotarat sa fac mancare mai multa special pentru sot. Nu aveam dureri sau alte semnale ci pur si simplu m-am trezit cu gandul ca trebuie sa-i las mancare pentru 3 zile cat voi sta in spital.

Desigur ca la ora 20.00 au inceput mici crampe abdominale. Pe la ora 21.30 crampele au devenit mai puternice si nu ma lasau in nicio pozitie. M-am bagat la dus iar la ora 22.30 ne-am hotarat sa mergem la spital la Medicover (unde deja aveam contractul semnat pentru nastere naturala). Cand m-a vazut medicul de garda mi-a zis ca nu e urgent insa daca ma trimite acasa e posibil sa revin intr-o ora asa ca m-au internat.

La ora 11.00 a fost deja nevoie de epidurala, moment in care a scazut intensitatea durerilor iar la 02:55 a venit bebicul. Am nascut cu doctorul de garda, doctora mea nu era in Bucuresti.

Toate cuvintele de lauda pentru aceasta doctora, pentru doctorul anestezist si pentru moasa. Conditiile sunt extrem de bune. Mancare buna, liniste, daca vrei sa stai cu bebe ti-l lasa in camera, daca vrei sa te odihnesti te lasa sa te odihnesti. Iti da bebelul sa-l alaptezi si te lasa. Asistentele erau prezente la orice ora. Ma insoteau peste tot. Atat doctora mea cat si cea cu care am nascut m-au vizitat in fiecare zi.

Acum are 1 an si aproape 3 luni si inca e alaptat. Recomand Medicover, recomand nasterea cu epidurala si mai ales alaptatul exclusiv pana la 6 luni apoi pana la 18 luni alaptat doar noaptea.

(Carmen, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 4 Mai, 2015

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Medicover Bucuresti

Articole Similare

Nastere naturala la Maternitatea Medicover din Bucuresti

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook