Nastere naturala la Maternitatea Polizu cu doctor Nicolescu Serban Mihnea

Pentru orice femeie, sarcina este o perioada aparte in viata ei…De la primele doua liniute ce se ivesc pe testul de sarcina si pana la aducerea pe lume a unei mici minunatii. Am trait si eu toate aceste lucruri…fiica mea a „venit” pe neasteptate, cand nu credeam ca mai este posibil.

Mai mult, a rezistat acolo cuminte in burtica mea, atunci cand eu faceam efort nestiind ce va sa vie. Bineinteles ca au existat si urmari: sarcina s-a „deplasat” usor (cam asta a fost explicatia medicului), fiind avertizata ca voi sangera mult la nastere.

Am urmat indrumarile medicului si am asteptat sa treaca timpul. Cand mai aveam putin si nasteam, medicul care ma avusese in grija a trebuit sa plece la un congres in afara tarii. Nu m-am descurajat, si in ciuda tuturor celor care ma sfatuiau sa gasesc pe alcineva, am decis ca voi naste cu cine se va nimeri atunci. Si am avut noroc…In ziua respectiva, eram singura acasa si am observat ca mi se rupsese apa, dar dureri nu aveam deloc!

Foarte calma, am sunat la Salvare, am vorbit cu operatoarea si i-am dat adresa. Aceasta m-a intrebat si pentru cine solicit ambulanta si mare i-a fost mirarea auzind ca pentru mine. Ba chiar am ras amandoua, atunci cand i-am zis ca deocamdata sunt calma,insa „scandalul” urma sa inceapa..

In fine, am ajuns la maternitate cu apa rupta, dar fara dilatatie. Asistentele mi-au zis ca voi naste a doua zi si pe „uscat”; insa mi-au facut niste injectii ca sa mi se dilate colul. Plus ca am avut noroc si cu dl.doctor Nicolescu, un om special care a stiut sa aibe grija de mine, desi era prima oara cand ma vedea.

Dupa trei ore, o tineam in brate pe micuta Andreea si eram cea mai fericita mamica din lume. A primit nota 10 la nastere,avand 3500 gr si 52 de cm, deci era un copil perfect normal. In ciuda faptului ca am sangerat mult dupa ce am nascut, mi-am revenit rapid si dupa trei zile paraseam spitalul cu fetita mea.

(Mihaela, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 4 Februarie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Serban Nicolescu | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Nastere naturala cu Dr. Preda, Spitalul din Brasov

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook