Nastere naturala la Maternitatea Polizu din Bucuresti cu doamna doctor Raluca Ioan

Intr-o dimineata pe la ora 8 intr-o zi de 1 iulie m-am dus la spital la un control de rutina (aveam 39 de saptamani), si spre uimirea doctora imi zice sa raman sa ma internez pentru ca voi naste.

Eu nu eram pregatita cu absolut nimic, eram singura, sotul nu era in Bucuresti. Pe la ora 12 am intrat in salonul unde iti monitoriza bebelusul.

La ora 14 au inceput contractiile care au durat dupa mine destul de mult (dar aflu ca am nascut cel mai repede dintre mamicile care erau in maternitate cu o zi inaintea mea) si la ora 17.20 a venit pe lume printesa mea, o fetita de 3.350 gr, pe cale naturala, fara epidurala sau altceva.

Personalul medical m-a ajutat foarte mult, dandu-mi indicatii ce trebuie sa fac. Doamna doctor s-a comportat exemplar. Totul a fost rapid. Acum fetita mea are 4 ani, e sanatoasa si isteata.

(Elis, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 1 Octombrie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Raluca Ioan | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Nastere naturala cu Dr. Preda, Spitalul din Brasov

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook