Nastere naturala la Maternitatea Polizu din Bucuresti, cu doamna doctor Rusu Adela

Parca ieri treceam pragul spitalului Polizu pentru a ma interna, au trecut 10 luni precum o saptamana!

Aveam 40 saptamani de sarcina in momentul internarii si nici un semn ca bebe ar vrea sa vina, dupa multe urcari si coborari ale scarilor si multe alte plimbari prin imprejurimea spitalului, dupa 4 zile in care am stat internata, intr-o zi de Luni am aflat ca sunt in sfarsit dilatata 1 cm.

Cu mare bucurie, emotii si fara nici o durere am pornit spre sala de nasteri aici am fost preluata de o moasa (doamna Simona) si de asistente dragute care mi-au explicat fiecare procedura si mi-au fost alaturi pe tot parcursul nasterii, impreuna cu doamna doctor Rusu Adela (un om exceptional si un medic dedicat).

Dupa perfuzia cu Oxitocina si Nospa administrate, la dilatatie 4 am primit si anestezia epidurala care pot spune ca m-a ajutat sa trec peste contractiile de intensitate maxima. Dupa aproximativ 14 ore de travaliu am reusit sa aduc pe lume un baietel de 3580 grame si 53 cm si care m-a facut sa uit orice durere posibila!

Dupa cateva ore in care mi-am revenit, bebe mi-a fost adus in salon si nu ne-am mai despartit niciodata! Am „petrecut” 9 zile in spital deoarece bebe a contactat o bacterie din spital si a necesitat tratament insa acum dupa mai bine de 10 luni imi dau seama ca totul e bine cand se termina cu bine si am uitat orice durere din timpul nasterii!

Eram datoare sa povestesc experienta mea si sunt convinsa ca fiecare nastere este o experienta unica iar perioada ce urmeaza dupa nastere este cu totul deosebita pentru ca odata ce aducem pe lume un bebelus se naste si mama ce pana atunci nu existase, era doar o femeie. Va urez tuturor sarcina si nastere usoara, bebei sanatosi si frumosi!

(Mirela, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 22 Iunie, 2018

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Adela Rusu | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana in Anglia, la Maternitatea Royal Victoria Infirmary

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook