Nastere naturala la Maternitatea Spitalului Municipal Medias, cu doctor Corbeanu Onoriu

In dimineata zilei de 30 mai 2013 m-am trezit mergand foarte des la baie iar pantalonii erau uzi! Am avut noroc ca sotul meu era acasa si ma incuraja sa o sun pe moasa cu care am vorbit inainte cu o saptamana!

Am sunat-o si a spus ca cel tarziu pana dimineata voi naste! Imi era frica sa raman singura acasa si am hotarat sa il insotesc pe sotul meu la servici.

Pe la ora 19 au inceput durerile, erau suportabile din ora in ora! Pe la ora 23:30 am sunat-o pe moasa sa ii spun ca ma doare tare, la ora 2:00 am ajuns la spital eram dilatata 5 cm deja, nu au fost mari durerile, moasa mi-a rupt apa, in jur de ora 3:40 mi-am tinut ingerasul in brate!

Ii multumim Lui Dumnezeu ca avem un baiat sanatos si ca am trecut cu bine peste nastere! A fost o nastere usoara si ne gandim sa il concepem si pe celalalt!

(Claudia, Medias)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 1 Octombrie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Onoriu Corbeanu | Medias | Spitalul Municipal Medias

Articole Similare

Trei nasteri naturale, asistate de moasa

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook