Nastere prin cezariana la Spitalul Municipal Medias cu Dr. Truta Jean Mircea

 

Buna ziua, multumim pentru acest site minunat, un plus de informatii e mereu bine venit!

Numele meu este Izolda, si am nascut un baietel frumos de peste 3kg prin cezariana, deoarece nu s-a intors cu capul in jos pentru a-l putea naste normal.

Pe perioada sarcinii nu prea am avut noroc, ca sa zic asa, caci primele luni de sarcina au venit cu greata si stari de voma, lipsa poftei de mancare m-a dus la 37de kg.

Dar pe parcurs mi-am revenit si am pus pana la sfarsitul sarcinii 15kg. Am nascut la spitalul din orasul nostru , Spital Mun. Medias, anul trecut, ajutat de dr. ginecolog Truta Jean Mircea. Un doctor extraordinar de bun ,renumit si apreciat pentru priceperea lui.

Momentul nasterii a fost unul special. Emotiile si taririle din acel moment iti marcheaza viata intr-un mod placut. Recuperarea a fost un pic mai grea dupa operatia de cezariana, dar am trecut peste.

Cel mai mult conteaza sanatatea bebelusului, si pentru asta recomand viitoarelor mamici sa nu ignore controalele periodice , macar odata pe luna sa-si faca ecograf la sarcina. Este foarte important acest aspect. Deoarece pe parcursul sarcinii pot aparea diverse complicatii minore, insa le putem prevenii daca monitorizam sarcina cu mare atentie.

O zi buna sa aveti. Iar viitoarelor mamici le doresc o sarcina plina de amintiri frumoase si o nastere cat mai usoara. La revedere. (Izolda, Medias)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 1 Ianuarie, 2011

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Jean Mircea Truta | Medias | Spitalul Municipal Medias

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook