Nastere naturala la Spitalul din Targu-Mures

Buna ziua! Am sa va povestesc despre nasterea primului meu pui. S-a petrecut acum 12 ani, eram tanara si cu emotii, iar cei care m-au ajutat sa trec peste problemele inerente legate de stresul pre-natal au fost cei din familie, dar si cadrele medicale de la o clinica targumureseana.

Va pot spune ca nu am avut probleme cu sarcina, totul a decurs normal, planificat. Am nascut intr-un spital de stat din orasul cunoscut pentru calitatea actului sanitar, e drept ca nici nu era o moda cu spitalele private, calitatea serviciilor a fost multumitoare, oamenii s-au comportat profesionist.

Poate fata de alte mamici, nu am avut vreo problema cu cerere de plic sau altceva, iar medicul si asistentele s-au comportat ireprosabil, iar ceea ce am oferit a fost din inima, ca unui prieten, nu ca unui prestator de servicii.

Cel mai frumos a fost ca nasterea a avut loc exact cum era programat, dupa Craciun, fapt pentru care micuta a primit nume derivat din numele Mantuitorului si pot spune cu mana pe inima ca am avut astfel cel mai frumos cadou de Craciun!

Pentru viitoarele mamici, le recomand sa faca in prealabil o documentare. Sa citeasca cat mai mult despre sarcina, din cartile sau revistele specializate. O sursa foarte valoroasa este data de experienta celorlalte mame din familie si nu numai si chiar si forumurile unor reviste sau bloguri reprezinta o sursa de informatii si se pot obtine informatii si despre operatia de cezariana, care poate fi o alternativa dorita sau recomandata de catre medic.

Pentru reducerea stresului, recomand ca viitorul tata sa fie cat mai aproape de mama si impreuna sa se bucure de momentul mult-asteptat. Viitoarelor mamici le recomand sa afle mai multe despre exercitiile de respiratie corecta si sa aiba incredere ca nasterea va decurge foarte bine. Optimismul ajuta, chiar si in acest caz!

(Luciana, Targu-Mures)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 27 Septembrie, 2015

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Maternitatea Targu Mures | Targu Mures

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul din Targu-Mures

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook