Nastere prin cezariana la Maternitatea veche din Targu Mures

Buna mamici si viitoare mamici, ma numesc Andreea si am nascut prin cezariana pe data de 11.01.2021 la ora 17:47 o minune de fetita. Am plecat spre maternitate impreuna cu sotul meu pe data de 10.01.2021, la ora doua dimineata, pentru ca aveam sangerari.

M-am speriat putin, deoarece nu stiam sigur ca o sa nasc, aveam contractii dar nu erau cele reale. Cum am ajuns m-au si internat, eram dilatata 2 cm, am fost monitorizata tot timpul. Pana la nastere toata lumea s-a purtat foarte frumos cu mine, incepand cu femeile de la curatenie, asistente, moase si medici.

A doua zi a fost de garda medicul care mi-a monitorizat sarcina doctor Dutcus Ioan Adrian, un medic foarte bun. Mi-a pus perfuzie, care mi-a provocat contractiile si mi-a rupt membranele. Am stat 6 ore in travaliu, micuta nu era pozitionata corect si a decis sa-mi faca cezariana.

Dupa ce m-au dus la ATI mi-au adus fetita la san, au avut grija de mine si de fetita doamnele asistente foarte dragute si dupa ce am ajuns in salon. Dupa 3 zile de la nastere am fost externata. Au fost primele clipe frumoase si de neuitat alaturi de bebelina mea.

(Andreea, Targu-Mures)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 11 Martie, 2021

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Dutcus Ioan Adrian | Maternitatea Targu Mures | Targu Mures

Articole Similare

Nastere naturala in Germania, in timpul pandemiei

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook