Nastere naturala la Spitalul Drobeta Turnu Severin, cu Dr. Neagu Aurel

Am nascut in anul 2012 la Spitalul din Drobeta Turnu Severin cu domnul doctor Neagu Aurel.

Prima data cind m-am intalnit cu domnul doctor am fost un pic dezamagita , datorita virstei , am ezitat, apoi incet incet cu calm am inteles toate detaliile despre nastere.

Am facut tot setul de analiza in Craiova , apoi le-am repetat in Drobeta Turnu Severin , totul era ok …

Asteptam cu nerabdare ziua Z, am fost in oras si am cumparat tot ce era necesar, cind am fost prima data in spital am avut un soc , conditiile erau din secolul XIV-XV mobilier vechi , ziduri cazute si un miros de dugheana …

Nu stiu cum lucrau acolo asistenta si doctori, pacientii …(spitalul functiona intr-un fosta cazarma militara germana ) totul era un dezastru , am fost condusa intr-un salon in care pica tencuiala in pat si misunau gindacii pe jos…ultima data cind se spalase cu dezinfectant era in secolul trecut.

Personalul destul de amabil ,si se multumea cu orice …nasterea a decurs optim fetita a fost ok , dar am ramas marcata de conditiile din spital in anul 2012 .Un spital in care trebuie sa dai din buzunar de cind intri pina iesi (am platit inclusiv moasa care a tinut copilul )m-am simtit parasita de sistem , sunt fericita ca totul este ok si copilul sanatos.

( Maria, Drobeta Turnu Severin)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 16 Ianuarie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Aurel Neagu | Drobeta Turnu Severin | Maternitatea Drobeta Turnu Severin

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Drobeta Turnu Severin, cu Dr. Neagu Aurel

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook