Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Drobeta Turnu Severin cu doamna doctor Ramona Popescu

Am sa incep cu inceputul, ma numesc Gabriela Maria, sunt din Drobeta Turnu Severin, bineinteles ca orice mamica afland vestea cea mare ca am ramas insarcinata am decis sa iau legatura cu cel mai bun doctor din oras, interesandu-ma, intreband pareri diferite de la o persoana de la alta …

Doctorul Ramona Popescu era deosebita, totul mergea perfect. Pe data de 3 la ora 23 au inceput contractiile, aveam asa mari emotii…pur si simplu nu-mi venea sa cred ca a venit momentul, tot felul de idei aveam in cap, apoi cand am fost bagata in sala de operatii mi s-a facut anestezia.

Nu am simtit nici o durere nimic, eram atat de fericita ca am sa-mi vad minunea incat nu mai conta nimic in jur…cand am auzit plansetul, cel care il am si acum in cap, in gand…am simtit ca traiesc. Mi-a fost adus langa cap…

Pur si simplu cand i-am vazut ochisorii negri, mari, privindu-ma cu atata nevoie de mine, de mama, am simtit ca traiesc cu adevarat! A fost minunat! Medicii sunt minunati! Bebelusii, copiii sunt o minune prin care noi traim! Am vrut sa mai scriu si eu cu drag experienta pe viata! Va multumim!

Fiti puternice, cu siguranta se merita! Un puisor la pieptul tau si ai sa uiti totul!

(Gabriela, Drobeta Turnu Severin)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 10 Ianuarie, 2019

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Dr. Ramona Popescu | Drobeta Turnu Severin | Maternitatea Drobeta Turnu Severin

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Universitar Bucuresti, cu doamna doctor Roxana Bohiltea

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook