Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Craiova cu doctor Neamtu Radu

Incep prin a spune ca am nascut prin cezariana. Voi incerca sa fiu cat mai scurta, desi cred ca toate mamicile isi amintesc fiecare clipa a nasterii :). Desi sunt din Drobeta Turnu Severin am nascut in Craiova pentru ca medicul este extraordinar.

Trebuia sa merg la control a doua zi, aveam 38 de saptamani, dar micuta mea nu a mai asteptat si seara, pe la 8.30 mi s-a rupt apa in timp ce eram la plimbare. Am mers acasa, mi-am panicat sotul (aoleu, chiar nasti!), ne-am luat bagajul si am plecat spre spital.

Am sunat medicul de pe drum, am ajuns la spital, mi s-a facut control, am intrat in operatie si peste scurt timp mi-am vazut si micuta pentru prima data. Nu exista moment care sa-l poata vreodata egala pe acela. Cam asta e nasterea mea pe scurt.

Sunt foarte multumita de cezariana, nu am avut nici o problema niciodata de la nastere, asa cum am spus medicul este extraordinar. In ce priveste conditiile din spital, se poate si mai bine, dar asta e…intotdeauna e loc de mai bine.

(Irina, Craiova)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 20 Iulie, 2014

Categorie: Nașterea prin Cezariană

Etichete: Craiova | Dr. Radu Neamtu | Spitalul Clinic de Urgenta Craiova

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook