Nastere naturala la Spitalul Filantropia din Bucuresti cu domnul doctor Popescu Florin

In urma cu 5 ani, am aflat ca sunt insarcinata. In Slatina (Olt) toata lumea il ridica in slavi pe un anume doctor Hashemi, asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si am ales ca el sa imi supravegheze sarcina.

Ne intalneam de doua ori pe luna (o data control, o data ecograf). La una din intalniri mi s-a prescris „Utrogestan” doua pe zi, una dimineata si una seara, dar nu am reusit sa iau decat prima zi, pentru ca imi era groaznic de rau dupa ce luam pastilele. Mentionez ca inainte sa mi se prescrie medicamentul nu aveam nici cea mai mica problema.

Bineinteles ca am fost sa ii spun ca am renuntat sa mai iau medicamentul iar domnul doctor mi-a spus ca daca pierd sarcina o pierd din cauza mea. Atunci sotul meu a zis ca nu mai sta nici o secunda pe ganduri si mergem la Bucuresti.

Intamplator o prietena urma sa nasca la Bucuresti la Spitalul Filantropia. Am ajuns la domnul doctor Popescu Florin. Dupa ce am stat putin de vorba cu dansul, mi-a facut un ecograf, m-a pus sa imi fac cateva analize pentru ca eu pana la 20 de saptamani (atat aveam cand am ajuns la Bucuresti) aveam doar un set de analize la sange (Ca., Fe., grupa sanguina si RH), m-a asigurat ca nu am nici cea mai mica problema nici eu si nici bebita.

Si am nascut la 40 de saptamani, normal, cu ajutorul domnului doctor Popescu Florin, la Spitalul Filantropia.

Tin a va spune ca am fost extrem de multumita de absolut tot ce am gasit in acel spital.

(Adriana, Slatina)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 22 Februarie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Florin Popescu | Dr. Hashemi Masoud | Slatina | Spitalul Filantropia Bucuresti

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea Braila, cu domnul doctor Tataru Iulian

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook