Nastere naturala la Spitalul Judetean Tulcea cu doamna doctor Guli Gabriela

Otilia Maria a venit pe lume in data de 15 ianuarie 2013. Am avut ceva peripetii in ziua respectiva pentru ca nu se anunta venirea ei cu nimic, ba chiar la ultimul ecograf de pe 8 ianuarie doctorita mi-a spus ca cel mai probabil se va naste pe 2-3 februarie.

Eram singura acasa pentru ca sotul era la munca si cand am simtit ca a venit momentul mi-am dat seama ca nu pot chema salvarea pentru ca aveam blocata cheia in usa. Am tras o sperietura mica dar sotul meu a venit la timp si imediat am plecat cu salvarea catre spital.

Am nascut foarte usor si repede pe cale naturala. Medicii si asistentele au fost de nota 10 dar pacat ca aparatura din sala de nasteri lasa de dorit.

In afara de o butelie de oxigen de la care mi s-a dat un furtunas sa mi-l tin la nas „ca relaxeaza” si acel scaun special de ginecologie nimic altceva nu te ducea cu gandul ca acolo este o sala de nasteri sau macar un spital.

In spital am stat aproape 6 zile din cauza faptului ca nu faceau externari Sambata (eu ajungand acolo intr-o Marti) dar norocul a fost ca am prins un loc in rezerva si am avut parte de conditii mult mai bune decat ceea ce oferea spitalul in mod normal.

Daca in camerele normale stateau cate 6 mamici si isi puteau vedea copiii doar la 3 ore stand pe un scaun langa patuturile lor, aici eram 3 mamici cu bebeii in patuturi langa noi si ne puteam ocupa exact asa cum dorea fiecare de baita, de ora mesei si asa mai departe.

Am avut si neplaceri legate de faptul ca eu personal nu am putut alapta in primele zile si mergeam la asistente sa iau supliment sa am cu ce hrani copilul si am fost intampinata de multe ori cu fete acre ” ce? iar ai venit? doar ti-am dat acum cateva ore!” …Dar am plecat pana la urma si din spital, nu am mai avut nici un fel de problema de sanatate si ne-am dezvoltat perfect.

Acum Otilia Maria are 1 an si 5 luni, 76 de cm inaltime si 13 kg. O fetita perfecta!

(Nico, Tulcea)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 11 Iunie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Gabriela Guli | Spitalul Judetean de Urgenta Tulcea | Tulcea

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Judetean Tulcea cu doamna doctor Guli Gabriela

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook