Nastere naturala la Spitalul Municipal din Bucuresti

Pentru fiecare femeie, vestea ca va deveni mama este foarte emotionanta si tensionata totodata. Venirea pe lume a unui copil este o minune. Meseria de mama este dificila dar si placuta.In aceeasi situatie am fost si eu. Vestea ca o sa devin mama m-a emotionat si pe mine si pe familia mea deoarece nu mai trecusem niciodata prin asa ceva, era un lucru nou.

Aflandu-ma la prima nastere, emotia a fost si mai puternica. Era joi, 5 septembrie 2014, cand au aparut primele dureri. Era clar ca bebe voia sa o cunoasca pe mama lui. Cu fiecare ora care trecea, mare clipa era si mai aproape. In curand urma sa ne vedem pentru prima data si sa ne iubim vesnic. La ora 20:30 am intrat la un ultim control si 25 min mai tarziu sosise momentul.

Baietelul meu avea sa vada lumea cu proprii lui ochii, nu doar ce ii povestisem eu de- alungul celor 9luni.

Astfel ca pe 5 septembrie 2014 la 20.55 se nastea un baiat puternic si sanatos de 3kg 500, dupa chipul si asemanarea parintilor sai. Acum 5 luni, suntem mari si sanatosi si cu ajutorul lui Dumnezeu vom fi si in continuare.

Am uitat sa mentionez faptul ca am nascut pe cale naturala. Pe 5 septembrie 2013 la Spitalul Municipal din Bucuresti. Doctorul care mi-a supravegheat sarcina nu a fost in oras astfel ca am nascut cu o doamna doctor care era atunci de garda.

Dumnezeu a avut grija de mine si mi-a trimis niste doctori si asistente foarte dragute care au avut grija de mine si de copil. In sala in care stateam cu copilul am gasit mamici dragute, amuzante, gata sa ma ajute cu orice problema. A fost totul foarte bine.

(Adriana, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 12 Februarie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Spitalul Universitar Bucuresti

Articole Similare

Nastere naturala la Spitalul Municipal din Bucuresti, cu d-na doctor Luiza Dincaref

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook