Nastere naturala la Spitalul Orasenesc Bolintin Vale, cu domnul doctor Bican

Ma numesc, Manuela si am 26 ani! Am doi baietei tare dragalasi, plini de energie si foarte destepti. Perioada sarcinilor a fost una frumoasa si total diferite (la primul baiat nu am avut nicio stare de rau, pe cand la al doilea si apa parca avea alt gust).

Prima nastere a fost dificila. Am nascut la Spitalul Orasenesc Bolintin Vale (in Bolintin Deal aveam spitalul si maternitate), in ianuarie 2014, medicul care ar fi trebuit sa ma asiste la nastere fiind doctor Constantinescu (nu stiu ce se alegea de baiatul meu daca nu ma lasa acest doctor pe mana altcuiva).

Durerile au inceput inca de dimineata de la ora 4 cand am luat bagajul si am plecat spre spital. Dupa primul consult, medicul a hotarat ca trebuie sa asteptam pentru ca nu aveam dilatatia cat trebuie. De la ora 4:30 si pana la ora 14:15 cand am nascut, am fost plimbata de acest doctor la ecograf de multe ori urmand ca la momentul nasterii sa spuna ca nu poate sa ma asiste pentru ca i s-a terminat tura.

Am fost preluata de catre alt medic, doctor Bican (caruia nu-mi gasesc cuvinte sa-i multumesc indeajuns) care m-a dus in sala de nasteri. Dupa o injectie, in mai putin de 5 minute eram pregatita sa nasc natural desi era riscant (asta pentru ca primul doctor nu a vrut sa-si asume responsabilitatea si sa spuna ca e nevoie de cezariana).

Totul a descurs bine pana a iesit copilul care era vanat, avand tripla cervicala si nod foarte aproape de buric. Stateam pe masa si ma uitam la medic si asistente cum albise chinuindu-se sa auda un planset de la bebelus. Dupa aproape 30-40 minute de resuscitare si-a revenit bebelusul, care avea 2900 grame, primind nota 5 la nastere. La a doua sarcina am ales merg pe mana dr. Bican, cunoscand cazul meu i-a fost mai usor sa stie cu ce situatie ar putea sa se confrunte la sfarsitul celor 9 luni.

(Manuela, Bolintin Deal)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 4 August, 2019

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Bogdan Constantinescu Stroici | Dr. Florin Bican | Giurgiu | Spitalul Orasenesc Bolintin Vale

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana si nastere naturala gemene, la Spitalul Ioan Cantacuzino din Bucuresti, cu domnul Dr. Dragos Dobritoiu

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook