Nastere naturala la Spitalul Universitar Bucuresti, cu doamna doctor Mirela Grigoras

Dupa o sarcina neasteptata dar binevenita, in care 9 luni de zile am avut greturi in fiecare zi…a venit si momentul inevitabil.

Imi era foarte frica sa nasc, dar deja spre sfarsitul sarcinii simteam ca nu mai am rabdare, ca vreau sa-mi cunosc puiul si sa scap de greutatea pantecului, de urinarile frecvente si de insomnii.

La Spitalul Universitar Bucuresti am cunoscut-o pe doamna doctor Mirela Grigoras, o persoana foarte comunicativa, sufletista si implicata, care pune suflet la fiecare nastere, si care chiar daca are un volum mare de paciente, le trateaza cu acelasi respect si cu aceeasi grija.

S-a intamplat pe 18 ianuarie, am nascut natural, travaliul cu nasterea au durat de la 23.00 pana la 2.50. Doamna doctor a stat mereu langa mine, la fel si moasa, m-a invatat cum sa respir, cum sa imping, mi-a aratat fetita 🙂 apoi m-a cusut si in cateva ore puteam sa merg, sa urinez fara durere. A fost o experienta memorabila, de care imi aduc aminte cu placere. E adevarat ca durerea se uita, dar bucuria care umple sufletul unei mamici e inegalabila!

(Victoria, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 25 August, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Mirela Grigoras | Spitalul Universitar Bucuresti

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook