Naștere Naturală Maternitatea Cuza Vodă Iași Septembrie 2023 Dr. Lunguleac Gabriela

Am născut pe data de 09.09.2023 la Maternitatea Cuza Vodă din Iași natural. Pentru mine a fost cea mai frumoasa experiență pe care nu o regret, deoarece de loc nu sunt din Iași, și am făcut un efort destul de mare sa ajung să nasc la această maternitate.

Pe data de 9 dimineața, am inceput sa am contracții, urmând să merg la camera de garda sa vedem daca vine bebe. Doamna Dr. Lunguleac Gabriela inițial mi-a zis că monitorul nu înregistrează contracțiile pe care le resimt și că pot merge acasă, dar eu am rugat-o totuși să mă interneze. In jur de ora 2 după amiază mi s-a rupt apa, iar doamna doctor m-a mutat pe secția de nașteri. Aveam tot timpul o doamna asistenta care verifică perfuzia, mă întreba cum sunt, la fel cum doamna doctor și domnișoara rezidenta veneau periodic să mă întrebe cum sunt și să verifice și bebelușul daca este bine. Am tot continuat așa până seara la 19:28 când am născut.

Tot salonul de naștere s-a umplut de cadre medicale care m-au încurajat și s-au comportat exemplar cu mine, nimeni nu a pretins sau așteptat vreun ban, nici nu am simțit macar că cineva ar aștepta ceva. După ce am născut am mai stat până seara in jur de ora 11 in sala de nastere după care am fost dusă la lehuze in salon, unde aveam să primesc și bebelușul la nici o oră distanta.

Mi-au adus fetița și imediat doamna asistenta de la bebeluși mi-a arătat cum sa o atașez la sân, cum sa ii dau completare cu lingurita, ne-a povestit despre mai multe aspecte legate de îngrijirea nou născutului. Am stat internata de sâmbătă până marți, in fiecare zi vine medicul și face control, doamna asistenta de la mămici administrează tratamentul și calmante.

Mâncarea a fost foarte buna, eram asteptate la fiecare masa la sala de mese cu masa pregătită ca acasă, cu felul 1, felul 2 și desert. Toată lumea a fost foarte drăguță și au răspuns cu o atitudine potrivită la nevoile mele din timpul internării, dar și ale bebelusului. Recomand nașterea la această maternitate, personalul este foarte bine pregătit și nu am simțit că sunt într-un spital de stat.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 10 Noiembrie, 2023

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Gabriela Lunguleac | Iasi | Spitalul Cuza Voda Iasi

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
jucarii bebelus

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook