Nastere naturala Maternitatea Dominic Stanca Decembrie 2020 Dr. Traian Alin

Buna mă numesc Claudia am 18 ani si  aveam 17 ani când am născut. Desi m-am temut foarte mult și nu mi-am dat seama nici când am intrat în travaliu, pot spune ca am avut totusi o nastere destul de usoara
In  seara de 29 decembrie 2020  nu aveam nimic cand am mers la culcare linistita. Insa pe la 5 dimineața m-am trezit crezând că făcusem in pat. De fapt mi se rupsese apa. Eu nu știam  ce inseamna, asa ca m-am schimbat și am vrut să mă culc din  nou, dar atunci au început si durerile.

Pentru ca nu  știam că acelea sunt dureri de naștere sau că mi se rupsese apa, eu credeam că sunt dureri normale într-o sarcina.Nu am mai putut dormi deloc si m-am tot învârtit prin pat asteptand sa imi treacă.
M-am ridicat din pat si  am inceput sa fac curățenie prin casă si sa pregatesc  hainele bebelușului meu. Mi-am făcut parul si am făcut o baie calda crezând ca imi vor trece si durerile. Era tot mai rău insa le suportam.
Dupa amiaza pe la 17:30 am mers cu iubitul meu în oraș, să ne facem cumpărăturile de revelion și ce mai trebuia pentru nastere.

Pe la ora 20:30 i-am spus iubitului meu că nu mai pot suporta durerile si ca as vrea  sa mergem acasă să sunam la salvare.
Ajunsa acasă,din curiozitate am întrebat o vecina care născuse recent ce fel de dureri sunt alea, si  ea mi-a spus că sunt dureri de naștere si că trebuie să nasc. Atunci a apărut panica. Copilul meu dădea din mâini și din picioare foarte tare si se vedea pe burta mea ce tare mișcă.

Am sunat la salvare de vreo 2 3 ori până să vina si pana a ajuns, eu am mâncat, m-am schimbat pentru spital și deja mă gândeam la ce e mai rău. Ajunsa la spitalul Dominic Stanca, m-au consultat si au văzut că sunt dilatata 9 cm, asa ca am fost trimisa direct in sala de naștere, unde am mers  pe picioarele mele. Domnul Dr. Traian Alin care mi-a urmarit sarcina nu era pe sectie la momentul  respectiv.M-au urcat pe masa de naștere si mi-au pus o perfuzie, moment in care  mi s-a făcut puțin rău, fiincă am fobie de ace, dar mi-am revenit repede după. La ora 21:10 am și născut.

Am avut o moașa și o doctorita pâinea lui Dumnezeu. S-au comportat  foarte frumos cu mine si m-au învățat cum să împing. Au trebuit să mă taie 5cm ca sa nu mă rup, dupa ce m-au tăiat am mai împins o data și a ieșit un băiețel sanatos de 52 de cm și 2930 kg. Când i-am auzit vocea am început să plâng, l-am ținut 2,3 minute în brațe și parca nu-mi venea să-i mai dau drumul.
Nașterea mea a fost foarte ușoară și as dori ca toate femeile sa  aibă parte de o nastere la fel de usoara!

Claudia

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Duminică 29 August, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Cluj-Napoca | Dr. Alin Traian | Maternitatea Dominic Stanca

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
Nastere naturala la Maternitatea Polizu, Bucuresti

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook