Nastere Naturala Maternitatea Polizu din Bucuresti in Aprilie 2021 Dr. Mogos Magdalena

Experienta mea si a fetitei la Spitalul Polizu a fost una fericita intr-un final.

Ma speriasem pentru  ca auzisem ca va fi doctorul de garda cel care ma va asista la nastere. Eu fiind la a treia nastere si nefiind din Bucuresti am stat cu mari emotii.

Am nascut la 39 saptamani si 5 zile. Fusesem de doua ori inainte sa nasc la consult in saptamana respectiva. La recomandarea doctorului meu, Dr.Branescu Nicusor, care insa din pacate nu s-a simtit  bine in saptamana consultului. Cu toate acestea, eu tot speram ca o sa nasc cu dumnealui.

Vinerea pe 02 aprilie 2021 m-am prezentat  dimineata la ora 07:00 la spital, in speranta ca ma va interna. Aveam contractii usoare. Dupa consultul de la ora 11 contractiile au inceput sa fie tot mai dese. M-au trimis la etajul 1 unde doamnele asistente m-au intrebat de ce am fost  trimisa,  daca nu am contractii…

In fine, au verificat la ce perioade de timp apar contractiile si m-au trimis in sala de nasteri. Domnul doctor  nu a putut veni la mine, dar a vorbit cu o alta doamna doctor. Eu speram sa nasc prin cezariana, nu-mi doream sa nasc normal pentru ca am avut o experienta neplacuta cu nasterea naturala la cea de a doua nastere. Baietelului meu nou nascut, i-au rupt clavicula la spitalul Municipiului Pitesti, unde am nascut cu doamna Dr. Iuliana Copacianu. Copilul a avut o greutate de 3800 g.

Revenind la sala de nastere,  aici erau doua asistente. Una era mai antipatica. Mi-au pus in perfuzie calciu pentru  a-mi se provoca nasterea, deoarece la un moment dat nu mai aveam nici contractii. Astfel pe la ora 11:00 noaptea, dupa o ora de chinuri groaznice am reusit sa nasc natural. Doamna Dr. Mogos  Magdalena, cu care am nascut, m-a cusut foarte bine spunand ca  inca mai aveam puroi de la ultima nastere. Fetita s-a nascut sanatoasa,cu o greutate de 3400 g.

Nu voi regreta niciodata ca am nascut la Maternitatea  Polizu. Mancarea a fost foarte buna. Personalul spitalului  s-a purtat foarte frumos.

Mihaela

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 11 August, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Iuliana Copacianu | Dr. Magdalena Mogos | Maternitatea Polizu | Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.
Nastere Naturala Maternitatea Polizu din Bucuresti in Aprilie 2021 Dr. Mogos Magdalena

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook