Nastere Naturala Spitalul Amstetten Krankenhaus Mai 2019 Dr. Cerny

Am născut la Spitalul Amstetten Krankenhaus, departe de patria mamă, departe de familie…departe…

Cu câteva luni înainte de a naşte, am simțit nevoia să mă rog intens pentru câteva aspecte pe care eu le credeam importante, având experiența unei naşteri anterioare. M-am rugat să fie sănătos copilul, să nasc în timpul zilei, să fie soțul acasă, să dureze mai puțin naşterea față de cea anterioară şi să am dureri suportabile.

Momentul mult aşteptat a venit cu o săptămână mai repede față de termenul prevăzut şi exact cu o zi înainte ca soțul sā trebuiască să plece într-o călătorie. Mergând cu maşina spre spital, îmi curgeau lacrimi pe obraz, pe o parte pentru faptul ca vedeam ca una dintre cerințe era deja împlinita, iar pe de altă parte parcă simțeam o tristețe, pe care nu o puteam explica.

Am ajuns la spital şi moaşa mi-a zis că ea crede că mai durează multe ore naşterea, însă eu i-am spus că voi naşte repede, pentru că naşterea anterioarā s-a petrecut în 2 ore si jumătate, iar acum ştiam că voi naşte mai repede.

A fost aşa cum am simțit şi peste o oră şi jumătate, il țineam pe băiețelul nostru în brațe. Moaşa şi doctorița au fost foarte draguțe, m-au încurajat în timpul travaliului şi totul a decurs normal. Până în momentul acela, mi-au fost împlinite rugăciunile şi eram foarte recunoscătoare.

Prima zi cu bebelusul a fost una minunată. Deja începând cu a 2 a zi, au apărut veştile proaste. Bebeluşul nu era complet sănătos. Nu vroiam sa cred aşa ceva. Toate rugāciunile s-au împlinit, de ce tocmai cea mai importantă rugāciune ar fi fost uitată?

Nu mai avem timp de întrebări, pentru că tristetea si lacrimile nu îmi mai dădeau pace. Copilaşul avea Sindromul Down si pe lângă asta, trebuia operat la inimă de urgență.

Au urmat niste zile grele, petrecute în spital, fără odihnă, fărā liniste, fără fericire. Însă finalul este unul bun. Din momentul în care ne-am întors în sanul familiei, lucrurile au început să aibă din nou culoare. Pur şi simplu acest copilaş ne inspira iubire. Am uitat de faptul ca ar avea vreun sindrom şi ne-am trăit viața normal, bucurându-ne de noul membru minunat al familiei noastre.

Florentina M.

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 20 Decembrie, 2021

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Austria | Dr. Cerny | Spitalul Amstetten Krankenhaus

Articole Similare

infant baby

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook