Nastere naturala fara epidurala la Spitalul Polizu din Bucuresti, cu domnul doctor Gabriel Lemnete

Voi incerca sa va impartasesc experienta mea privind nasterea. In data de 17.05.2014, dupa ce am vorbit cu doctorul Gabriel Lemnete de la Spitalul Polizu, m-am prezentat la camera de garda pentru a da viata minunii mele de fetita. Dupa ce mi s-au facut actele am fost dusa in spatiile pentru nastere.

Am vorbit cu doctorul si am convenit sa-mi provoace nasterea. Mi-a dat o injectie si in scurt timp au inceput durerile. De asemenea mi-a rupt apa tot domnul doctor. Pe la ora 11 au inceput sa creasca in intensitate durerile. Aveam epidurala in geanta, insa imi era frica de ac si nu am mai folosit-o.

Durerile cresteau in intensitate si singurul lucru care m-a ajutat era sa numar din 2 in 2. Ciudat dar ma ajuta numai daca incepeam de la 20.

Dupa dilatare completa am fost urcata pe masa de nastere. In 15 minute am nascut natural, fara epidurala. A durut, insa in momentul in care mi-am auzit fetita plangand si mi-au pus-o pe piept am fost cea mai fericita femeie din lume.

Singurul lucru care conta era ca fetita mea era mare si sanatoasa. A avut 3650 grame si 51 cm. La ora 15:30 am nascut-o.

Asadar pentru mine, varianta nasterii provocate a insemnat cateva ore de durere concentrata. Am fost dupa apoi in salon si la ora 20:00 mi-au adus fetita. Rezerva a fost curata si eram doar 2 mamici. Personalul mi s-a parut implicat, grijuliu in general. Au fost diferente de la asistenta la asistenta.

Mi-am revenit repede si in 3 zile am fost externate. Doctorul cu care am nascut, Gabriel Lemnete are foarte multa experienta, insa nu ma voi mai duce la el, pentru ca nu am reusit sa ma apropii de el, nu l-am simtit alaturi de mine pe tot parcursul sarcinii.

In schimb mi-a placut ca facea fiecare control riguros, era atent la dezvoltarea fatului si imi explica tot ce doream sa stiu. Nu mi-a placut faptul ca dupa nastere nu a asteptat sa iasa placenta, ci a tras de ea. Nu e cea mai placuta senzatie!

Cand ma intreaba cineva cum a fost nasterea mea le spun ca a fost dureroasa si revelatoare. In momentul in care am nascut fetita am simtit cum mi se deschid „sertarase” cu informatii si sentimente, pe care nici nu le banuiam.

Sper ca este de ajutor experienta mea, chiar daca nu am talent la povestit. O zi buna!

(Sonia, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Marți 22 Martie, 2016

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Gabriel Lemnete | Maternitatea Polizu

Articole Similare

Nastere cezariana Bucuresti

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook