Nastere Naturala Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Braila Iulie 2023 Dr. Chirigiu Camelia

Buna dragi mamici si viitoare mamici!

M-am decis sa va povestesc despre momentul in care a venit pe lume minunea mea, Eduard. Pe data de 10.07.2023, la ora 03 aproximativ m-am simtit umeda, m-am trezit si am mers la baie. Acolo am realizat ca am o scurgere ciudata, de fapt mi se rupsese apa. Am sunat-o speriata pe mama, care m-a pus sa chem repede ambulanta.

Nu eram deloc pregatita atunci de nastere, doar ce facusem 34 de saptamani, nici macar bagajul de maternitate  nu era pregatit cu toate necesare. Am mers cu ambulanta la Maternitatea Braila. Cand am ajuns,  mi s-au facut analize, au verificat copilasul, si mi-au pus pe burtica un aparat cu care se monitorizau bataile inimii bebelusului. Dureri nu am avut decat cu cateva ore inainte de nastere, probabil daca reuseam sa imping nasterea era mai rapida.

Cand a venit momentul nasterii am avut parte de starii de voma si senzatii ciudate: stare cand de frig, cand de cald – femeia de serviciu nu mai intelegea daca sa opreasca sau nu aer conditionat. Dupa mai multe incercari, la ora 05 45 am reusit sa aduc natural pe lume un copilas cu greutatea de 2440 kg si o inaltime de 47 cm. Mi-am vazut minunea cateva secunde. Datorita faptului ca era nascut prematur, nu avea plamanii dezvoltati si a avut nevoie de incubator.

Dupa nastere, a trebuit sa ma curete si sa ma coasa, dar nu am mai rezistat durerilor, fapt pentru care m-au adormit. Eu am avut probleme cu lipsa de sange, m-am simtit slabita, insa am fost mereu atent monitorizata, si am primit transfuzii cu sange.

Asistentele au fost tare dragute si atente cu mine, in fiecare dimineata si seara cand veneau sa ne ia temperatura si tensiunea ne aduceau la fiecare si ce pastile aveam ca si tratament. Mancarea a fost buna, conditiile de asemenea au fost mult mai bune decat ma asteptam. Copilasul a fost un luptator, a prins putere repede, iar dupa 9 zile am mers acasa la tati.

Acum avem aproape 8 luni si jumatate, gangurim, zicem tata si baba si avem mai ales o energie de nedescris.

Va doresc nastere usoara!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 25 Martie, 2024

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Braila | Dr. Camelia Chirigiu | Maternitatea Braila

Articole Similare

Experienta Pozitiva
Experienta Placuta - aceasta poveste relateaza o experienta in general placuta despre Nașterea Naturală.

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook