Nastere naturala la Spitalul de Obstretica si Ginecologie din Braila cu doctor Salcudean

Sunt mamica unui baietel acum in varsta de 3 ani pe nume Andrei- Bogdan si sunt tare mandra de el,cu toate ca am trecut prin momente dificile in ceea ce priveste nasterea…

Perioada de sarcina a fost una destul de frumoasa, cu putine greturi, varsaturi, pofte…Am tinut perioada sarcinii cu un medic foarte bun si intelegator Tarachiu, care m-a programat pentru a 2-a zi de internare pentru nastere prin cezariana.

In prima zi de internare m-au luat durerile facerii in miez de noapte si a fost de garda dr Salcudean, care a avut un comportament agresiv cand m-a ajutat o d-soara asistenta (amabila) sa ajung la camera de garda. Mi-a spus foarte rastit „si tu ce vrei acum?” eu i-am spus ca vreau sa nasc, la care el mi-a spus „ce frumos vorbesti” s-a intors si a plecat.(eu vorbisem cu sotul la telefon ca urmeaza sa nasc si sa vina cu plicul, insa nu aveam cum sa-i spun ca plicul e pe drum).

Cum a ajuns sotul cu plicul, comportamentul acestui monstru s-a schimbat radical in unul amabil, insa dupa nastere m-a vizitat o singura data la salon. Cand mi s-a facut externarea mi s-a spus sa vin pentru scoaterea firelor peste 3 zile la doctor Salcudean ca va fi in spital.

Insa in zadar am asteptat venirea lui vreo 1 ora si 30 minute cu bebelusul dupa mine ca nu am avut cu cine sa-l las acasa in acea zi. Si bineinteles am scos din buzunar bani pt a avea acces in cabinetul unei doamne doctor pt scoaterea firelor…jalnic sistem la Braila unde daca nu ai bani mori cu zile, pentru ca rar se gaseste cate un om cu suflet sa ofere un ajutor gratis!

Iar despre domnul doctor Tarachiu cu care trebuia sa nasc tot respectul, pentru ca m-a vizitat de 2 ori la salon!

(Carmen, Braila)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Sâmbătă 7 Iunie, 2014

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Braila | Dr. Valentin Tarachiu | Dr. Vasile Salcudean | Maternitatea Braila

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook