Nastere Naturala Spitalul Judetean de Urgente „Constantin Opris” Baia Mare Aprilie 2022 Dr. Rednic Gabriel

Dragi mamici si viitoare mamici,

Am nascut la Spitalul Judetean de Urgenta „Constantin Opris” din Baia Mare, un baietel cu o greutate de 3.150g, prin nastere naturala, iar sarcina mi-a fost urmarita de domnul Dr. Rednic Gabriel.

La nastere au asistat moasele, doamne care au fost foarte dragute si au stat alaturi de mine. Contractiile au inceput in data de 13 Aprilie 2022, la ora noua seara, dar  eu am crezut ca sunt contractii false, si nu m-am grabit sa merg la spital…

Bineinteles ca de pe la ora 1 au inceput sa fie din ce in ce mai dese, cam din ora in ora, asa ca in jur de 4 dimineata, nu am mai putut sta asa. M-am imbracat si l-am sunat pe cumnatul  meu, care m-a si dus de urgenta la spital. Mi-a trebuit o ora sa reusesc sa ma imbrac si sa ma pregatesc si inca o ora sa ajung la spital,  dar in cele din urma am ajuns cu bine.

In fata spitalului, cand am coborat din masina mi s-a rupt apa si toata m-am udat. La departamentul de urgenta am fost preluata de o doamna, careia i-am dat documentele, m-a inregistrat si dupa ce am asteptat un pic, am fost luata pentru consultatie.  Mi-au dat un halat sa ma schimb, si am fost cantarita. Dupa aceasta procedura, am urcat la etajul 2 la sala de nasteri, unde mi-au facut ecograf si mi-au recoltat sange pentru analize!

Pana cand am ajuns in salon, au inceput si mai tare contractiile. Pe la ora 7.30 am mers in sala de nastere unde am fost asistata de doua moase foarte dragute care sau comportat frumos cu mine. Pe la 7.50 am nascut un baietel frumusel. Dupa ce am nascut am mers in salon si  dupa o ora mi-a fost adus si baietelul..atata de dulce era si frumusel ca nu imi mai venea sa il las de langa mine. Pe seara l-am imbracat in hainele ce le-am pregatit pentru el si i-am facut o sedinta foto pentru familie.

Legat de conditiile din spital, pot spune ca am fost cazata intr-un salon  foarte  curat, in care doamnele veneau o data dimineata si o data dupa masa si faceau curatenie. Mancarea a fost  foarte buna si foarte satioasa.

Am fost monitorizata  24 din 24  cat timp am fost in spital si orice problema am intampinat, mai ales fiind  la prima sarcina, doamnele asistente au fost acolo sa ma ajute . Pe toata perioada internarii, personalul m-a incurajat sa  pun baietelul la san fiindca ii mult mai bun laptele de mama decat laptele praf.

Aceasta a fost povestea experientei mele, va doresc nastere usoara!

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 25 Martie, 2024

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Baia Mare | Dr. Gabriel Rednic | Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare

Articole Similare

Experienta Neutra
Experienta Neutra - aceasta poveste relateaza o experienta in general neutra despre Nașterea Naturală.
bebelus baiat

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook