Nastere naturala la spitalul Elias din Bucuresti cu doctor Cojocaru Constantin Tudor

Pentru mine, prima nastere a fost o experienta extraordinara, alaturi de un medic unic. Pe scurt, dupa o sarcina fara probleme in care mi-am continuat alergarile in parcuri, paduri si pe munte, a venit momentul sa apara si fetita noastra.

Pe parcursul sarcinii am fost monitorizata foarte corect si profesionist de doctor Cojocaru Constantin-Tudor, un medic de nota 10. A fost extrem de receptiv la dorintele mele: fara vitamine luate degeaba, alergare si miscare in limita posibilitatilor si nastere naturala, exclus cezariana.

Nasterea a decurs foarte frumos. La 4 noaptea mi s-au rupt membranele insa am considerat ca pot astepta pana dimineata pentru a-l anunta pe medic. Pentru el nu era o problema pentru ca mi-a raspuns mereu la toate intrebarile, telefoanele si problemele.

Asa ca la 8.45 am ajuns la spitalul Elias pe picioarele mele dupa ce l-am sunat si pe doctor. Acolo am fost primita frumos, controlata iar fatul a fost monitorizat. Moasa m-a incurajat mereu si la dilatatie 5 cm a chemat doctorul anestezist pentru epidurala, care a fost facuta impecabil.

Apoi moasa m-a ajutat sa ajungem intr-o ora la dilatatie 10 cm. Doctor Cojocaru ajunsese deja la spital echipat si pregatit. Din cateva contractii a aparut si fetita care avea cordonul ombilical strans in jurul gatului si esarfa peste piept. Stiam acest lucru de la ecografiile anterioare si totusi am incercat impreuna cu doctor Cojocaru sa evitam cezariana.

A fost riscant pentru toti 3, insa fetita a aparut sanatoasa si frumoasa. Asistentele au fost dragute, nu au fost probleme. Conditiile nu sunt nici mai bune, nici mai proaste ca in alt spital de stat. Eu am fost multumita de serviciile de acolo. Partile negative au fost urmatoarele:

– Seara de la 9 si pana la 6 dimineata nu se poate alapta. Asistentele dau lapte praf copiilor;
– Bratara care a fost pusa la piciorul copilului i-a facut o rana care nu a fost observata de nimeni;
– Nu a fost vaccinata anti hepatita B, dar asta e o problema la nivel national;

Concluzia: tot acolo si cu acelasi doctor Cojocaru as merge pentru al doilea copil.

(Iuliana, Bucuresti)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Vineri 3 Martie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Bucuresti | Dr. Constantin Tudor Cojocaru | Spitalul Elias

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Spitalul Judetean Calarasi, cu domnul doctor Ionita Alexandru

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook