Trei nasteri naturale in Spania, La Sighetul Marmatiei si la Baia Mare

Buna mamici, povestea mea ar fi despre trei locuri diferite in care am nascut. Am trei copii minunati pe care i-am nascut in trei spitale diferite. Primul o fetita, am nascut-o in Spania unde a fost o nastere usoara si fara probleme, totul a fost perfect, de la moasa la doctori, asistente totul ca la carte! Toate astea au s-au intamplat in 2010.

Prin 2014 in ziua de Craciun am nascut un baietel sanatos la spitalul din Sighetu Marmatiei, baiatul era destul de mare, am nascut greu si nu am primit nici o atentie desi am dat ceva la asistenta pentru a ma ajuta, dar nu prea au avut chef de nimic fiind si in seara de Ajun si erau foarte nervoase ca lucreaza de Sarbatori, mai ales moasa.

Pana la urma am scapat cam greu de acolo, conditiile nu erau prea bune, in sala de recuperare ma sufla vantul pe la cap pentru ca geamurile erau vechi si pe hol erau deschise geamurile si curentul suiera printre ele, si multe altele care nu ar trebui sa fie intr-o maternitate.

Dar toate nu le pot povesti, ar fi mult de adaugat. In 2016 am nascut tot un baiat dar de data aceasta am plecat la Baia Mare, am avut un medic bun renumit din cate am auzit eu si pentru ca nu mai voiam sa merg la Sighet am vrut neaparat sa merg la alt spital dar tot la stat.

La Spitalul Judetean a fost totul bine desi auzi si acolo diferite discutii…desi am avut medic nu am nascut cu el (domnul Nicolae Costin) pentru ca a avut o urgenta acasa si am ramas cu moasa, dar ce sa spun, a fost o moasa foarte buna care m-a ajutat si a vorbit foarte frumos si credeti-ma ai nevoie de o vorba buna in momentul ala.

Am plecat catre spital pe la 2 noaptea dar am nascut pe la 12 amiaza, desi a fost a treia sarcina mi-au provocat nasterea pentru ca nu ma dilatam si ca sa nu stau mult sa ma chinui pentru mine a fost mai bine…in 4 ore de la la injectarea oxitocinei am nascut.

In spital totul a fost in regula am facut chiar comparatii cu cel din Spania, aproape totul perfect, curatenie, asistente de treaba, mancarea doar a fost ca de spital in rest foarte bine.

Am fost linistita m-am recuperat bine si nu am avut probleme, daca ar mai fi sa raman gravida tot acolo as naste. Spitalul este bine ingrijit sunt conditii bune si personalul medical este si el mai devotat slujbei, cel putin eu asa am prins in perioada aia. Si nu in ultimul rand cel care m-a ajutat a fost Dumnezeu, Lui ii datorez multumiri!

(Ana Maria, Baia Mare)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Luni 2 Ianuarie, 2017

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Baia Mare | Dr. Costin Nicolae | Sighetul Marmatiei | Spania | Spital Spania | Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare | Spitalul Municipal Sighetul Marmatiei

Articole Similare

Nastere prin operatie cezariana la Maternitatea CF2 din Bucuresti, cu doamna doctor Daniela Lebit

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook