Nasteri pe cale naturala, la Maternitatea din Slatina, cu Dr. Bratu Ion

Sunt mamica a doi copii fata si baiat respectiv Florentina si Iulian! Acum copii mei au 34 ani fata si baiatul 36 ani si l-a rindul lor sunt parinti!

Ajutandu-i sa-si creasca copii mi-am retrait tineretea!

Imi aduc aminte ca la nasterea fetei am avut probleme, am nascut-o prematur de 2,200gr si 45 cm, dar a avut probleme cu picioarele (platfus grad2) de aceea a plecat greu in picioare la aproape 1 an si 8 luni!

ERAM TERIBIL DE SPERIATA CA NU VA MERGE NICIODATA! EA TIMPUL SI-L PETRECEA IN PATUT JUCANDU-SE CU JUCARIIILE! ERA UN COPIL FOARTE CUMINTE SI ASCULTATOARE!|

Am nascut ambii copii la spitalul din SLATINA iar medicul se numea Bratu Ion, acum este mort saracul datorita unei boli crunte: Cancerul Osos! Acel medic m-a ajutat foarte mult pentru ca mi se declansase travaliu dar nu ma dilatasem suficient! Mi-a administrat cateva injectii si am nascut fetita !

Ma consideram vinovata pentru ca am nascut prematur, dar medicul m-a incurajat ! Chiar dansul la ultimul control mi-a zis sa nu mai fac efort fizic si nu l-am ascultat! ASA CA A TREBUIT SA NASC! Copii mei acum sunt bine, parinti la ridul lor, si ii ajut cu orice imi cer! Le-am povestit si lor cum a decurs nasterea lor si m-au inteles pe deplin! SUNT MANDRA DE EI !

Cu nasterea baiatului nu am avut nici o problema ,am nascut fiziologic, i-am alaptat pe cale naturala astfel m-am apropiat enorm se ei! Nu au avut probleme de sanatate pana acum ! Problema fetei am rezolvat-o cu incaltaminte medicala ortopedica si s-a rezolvat! Cred ca a deveni MAMA ESTE DARUL DIVIN CEL M-AI DE PRET! (Ioana, Slatina)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Joi 26 Mai, 2011

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Dr. Ion Bratu | Slatina | Spitalul Judetean de Urgenta Slatina

Articole Similare

Am nascut natural un baiat si o fata la Spitalul Elena Doamna din Iasi

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook