Doua nasteri pe cale naturala, la clinica Novogyn, cu doctor Ciortea Razvan

Multumim pentru oportunitatea de a ne spune povestea, poveste care in cazul meu are cel mai minunat sfarsit, o inima noua. O inima de fetita gingasa.

Am nascut in Cluj Napoca, localitatea care mi-a daruit o poveste de dragoste din care doi copii minunati au rezultat. La clinica Novogyn, cu domnul doctor Ciortea Razvan au fost ambele nașteri.

Cu siguranta pentru multe mamici nasterea e o experienta aparte cu trairi intense, dureri imense. Eu pot sa zic ca a doua nastere a fost ca si prima, pe cale naturala.

La a doua nastere, la fetita, nu au avut timp pentru epidurala. In 2 ore fetita a venit pe lume.

Noaptea incepand cu ora 3 au inceput contractiile. Am ajuns in spital in 20 de minute, alaturi de sotul meu. La clinica mi-au fost alaturi asistentele, moasa si bineinteles domnul doctor, care in toate cele 38 de saptamani a dat dovada de rabdare, profesionalism, si blandete.

La ora 5 dimineata papusica mea ca si soarele care rasare mi-a luminat noaptea.

(Mihaela, Cluj)

Vrei sa fii notificat(a) cand se publica urmatoarea poveste de nastere similara? Aboneaza-te aici.

Data publicarii: Miercuri 22 Aprilie, 2020

Categorie: Nașterea Naturală

Etichete: Clinica Novogyn | Cluj-Napoca | Dr. Razvan Ciortea

Articole Similare

novogyn

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook