travelplanner.ro
itsy bitsy asculta live
mamici celebre C
Sfatul Spe4
Intrebare - Florentina: Dupa doua teste Pap repetate la interval de 3 luni, de fiecare data mi-a iesit Gardnerella, am facut tratamentele date de Doamna doctor si eu si sotul si dupa primul tratament nu am scapat de Gardnerella si am facut inca o data tratament cu ovule Fluomizin 6 zile si 5 zile Ciprinol de 500 mg si eu si sotul.

Dar acum dupa prima menstruatie se pare ca nu am scapat, deoarece din nou am secretia cu acel miros specific Gardnerellei, nu mai stiu ce sa fac, in aceasta perioada am facut si spalaturi vaginale cu Tantum Rosa.

Acum deoarece medicul este in concediu am inceput sa fac un tratament cu ovule Cervugid, nu stiu daca este OK sau nu, dar deja ma ingrijoreaza aceasta infectie persistenta. Mentionez ca nu am decat un partener sexual, am 38 de ani si 2 nasteri naturale. As dori sa imi dati si dumneavoastra o recomandare.

Raspuns - Dr. Silviu Istoc: Cervugid este foarte bun pentru Gardnerella, insa ar trebui sa faceti concomitent un tratament cu metronidazol 500mg dimineata 500mg seara 7 zile. Sotul ar trebui sa ia acelasi tratament cu metronidazol.

Nota redactiei: Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai jos.
Nu suntem de acord cu preluarea, copierea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului acestui site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:
- este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa, stiri sau alte materiale de presa etc.) unor fragmente din articolele publicate in limita a maxim 500 de caractere, numai cu specificarea obligatorie a sursei informatiilor preluate cu link, sub urmatoarea forma: (Sursa: AmNascutAcolo.ro - www.amnascutacolo.ro)


Daca va place acest articol urmariti-ne si pe FACEBOOK!
Andrei si pietricica
Specialistii raspund gratuit intrebarilor dvs!