Celule stem recoltate la a doua nastere

Intrebare – Liliana: Buna ziua, la nasterea primului copil nu am recoltat celule stem. Acum doresc sa raman din nou insarcinata si intentionez sa recoltez la nastere. Celulele vor fi bune si pentru primul copil? Pentru primul copil pot sa recoltez din dintisorii de lapte cum am auzit de la tv ca se poate? Multumesc anticipat!

Raspuns – Florentina Ghitan: Ne bucuram ca luati in calcul recoltarea de celule stem. Din punct de vedere al compatibilitatii, statistic, sunt sanse de 50% ca probele sa fie compatibile intre frati. De asemenea, din experienta noastra, Stem Sure are deja 2 probe eliberate si folosite cu succes in transplant. Aceste 2 probe au fost folosite in trasplant alogenic, respectiv intre frati. Regasiti mai multe informatii si pe site-ul nostru: StemSure.ro  de asemenea, regasiti si detaliile despre cazurile din banca noastra. Pentru orice alte informatii, va stam la dispozitie si la numarul 0720 78 36 11.

Data publicarii: Luni 15 Ianuarie, 2018

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook