Citomegalovirus si toxoplasma

Intrebare – Georgiana: Sunt insarcinata in 13 saptamani. Va deranjez cu rugamintea de a ma ajuta cu clarificari cu privire la analiza Ac Anti-CMV IgM si toxoplasmoza. Va trimit mai jos analizele facute la intervale diferite, cu rugamintea de a ma sfatui daca este necesar sau nu sa iau masuri pe parcursul sarcinii si care sunt acestea. Pentru CMV medicul mi-a spus ca este o infectie veche si ca nu necesita masuri pe parcursul sarcinii si pentru toxo nu este risc ci a fost mai degraba o eroare de laborator la analizele din 3 Decembrie. Multumesc anticipat.

Raspuns – Dr. Silviu Istoc: Din buletinele de analiza reiese faptul ca nu aveti infectie recenta, nici cu toxoplasma, nici cu citomegalovirus. Asta inseamna ca sarcina este in afara vreunui pericol.

Data publicarii: Sâmbătă 11 Ianuarie, 2020

Categorie: Sfatul Medicului

Articole Similare

Aboneaza-te la Newsletter

Abonare

Intra in grupul de facebook

Inchide

Vino alaturi de mii de mamici pe Facebook

Zeci de mii de mamici raspund zilnic intrebarilor legate de nastere si copii, pentru a oferi suport gravidutelor si noilor mamici. Daca doresti sa faci parte dintr-o comunitate formata din mamici cu experienta , gata oricand sa iti sara in ajutor, in mod constructiv, te invitam sa te alaturi grupului nostru.

Viziteaza Grupul Viziteaza Pagina

Grupul de Facebook